fbpx

Online Marketing

Dit is online marketing van Sparketing.

Sparketing-Icon-Snel-Online-gif

In 7 dagen online

Zo kan jij snel door met waar je goed in bent, ondernemen natuurlijk.

Sparketing-Icon-Betaalbaar-gif

Betaalbaar

Marketing hoeft niet een rib uit je lijf te zijn, van te voren is de prijs bepaald.

Sparketing-Icon-Eerlijk-Advies-gif

Eerlijk advies

Wij zijn echte meedenkers, daarom zullen wij ook waar mogelijk ons advies delen.

Adverteren op Social Media

In nederland alleen al zijn er meer dan 10.000.000 gebruikers dagelijks actief op Social Media en deze kan jij bereiken. Door de juiste doelgroep te targeten zorgen wij ervoor dat jij meer diensten of producten kan verkopen.

Adverteren op Google

Adverteren via Google is razend populair. Het is namelijk heel makkelijk om jouw potentiële klant te vinden met de juiste zoekwoorden. Wij helpen je met het opzetten van een sterke maar vooral converterende Google campagne.

Hoger ranken op Google ( SEO )

Door de juiste magie toe te passen op jouw website zorgen we ervoor dat Google van jouw website gaat houden. Zo komt er meer organisch (onbetaald) verkeer op je website zonder dat je hiervoor hoeft te betalen.

Social Media Management

Het bijhouden van je Social Media kanalen is belangrijk, niet alleen om jouw potentiële klanten te laten zien dat je een actief bedrijf bent maar ook om de juiste doelgroep organisch te bereiken. Wij helpen je!

E-mail marketing

Wij helpen je om e-mail in te zetten als middel voor het stimuleren van herhaalaankopen, het verhogen van loyaliteit, het genereren van kwalitatieve leads, het verrijken van profielen, het bieden van aftersales of de heractivatie van inactieve klanten.

Start een project met ons,

Zeg even gedag!

Contact

‘s – Hertogenbosch

Nederland

+31 6 301 963 14

[email protected]